Kaarten Wijn en Spijs 2022 weer van start

Kaarten Wijn en Spijs 2022 weer van start

Wijn en Spijsroute, zondagmiddag 2 oktober 2022

Op de eerste zondagmiddag van oktober vindt de tiende editie plaats van de Wijn- & Spijsroute!

 

De editie van 2022 is gepland op zondagmiddag 2 oktober van 12:30 - 17.00 uur. Er is dit jaar gekozen voor het thema “couleur locale” zodat u een mooie en diverse gang maakt langs zeven verschillende gerechten, bereid door evenzovele trotse, plaatselijke chefs met regionale ingrediënten. Met de route willen we vieren weer te genieten van al het lokale culinaire talent.

 

De route loopt langs 7 restaurants, waar u 7 verschillende gangen krijgt aangeboden voorzien van een bijpassend glas wijn. Daarbij wordt de laatste gang geserveerd aan alle deelnemers tegelijk, dit keer opnieuw in restaurant Stam. We hopen op een succesvolle en gezellige middag. Net als in vorige edities, wordt ook dit keer geld ingezameld voor een goed doel. Ook dit jaar gaan de opbrengsten naar onze projecten voor kinderen in en om Ede die iets extra’s goed kunnen gebruiken. Meer info volgt rond de route zelf.

 

Veel blijft vertrouwd, maar er zijn ook enkele wijzigingen in vergelijk met voorgaande edities. In de eerste plaats hebben we, in verband met toegenomen kosten, een prijsverhoging (naar €65,-) moeten doorvoeren in de balans tussen de, nog steeds heel schappelijke, prijs voor een culinaire topervaring, een redelijke compensatie voor de deelnemende ondernemers en, niet te vergeten, onze Kiwanis-projecten!

 

Verder zijn er natuurlijk nu nog onzekerheden rond COVID-maatregelen.  Het evenement zal in elk geval plaatsvinden met in achtneming van alle dan geldende richtlijnen. Meer informatie hierover volgt in de loop van september. Volledigheidshalve moeten we ook rekening houden met het beperkte risico dat het evenement helemaal geen doorgang zou kunnen vinden. In dat geval zullen we zorgen voor restitutie of passende compensatie. Maar laten we daar maar niet van uitgaan…

 

We zijn blij de Wijn & Spijsroute dit jaar weer te kunnen organiseren en willen deze ook voor Ede behouden in de toekomst. We hopen op uw deelname, voor het eerst of opnieuw!

 

Heeft u vragen ? Gebruik dan het contactformulier. Wilt u alvast kaarten bestellen? Klik dan hier

 

De Wijn en Spijsroute, zondagmiddag 2 oktober 2022!

Deel deze post