Rallyrijders opgelet: wildrally voor het goede doel!

Rallyrijders opgelet: wildrally voor het goede doel!

Zet je schrap voor een unieke rallyervaring op 9 september 2023, georganiseerd door Kiwanis Ede! Het goede doel van deze Wildrally is Shoes for Kids , een project om kinderen in de gemeente Ede te voorzien van goede schoenen. Want elk kind verdient een sterke basis aan hun voeten. Maar niet alle ouders hebben het geld om hun kinderen van de juiste schoenen te voorzien. En dat is nu precies de reden dat Kiwanis Ede voor deze kinderen in de bres springt. En jij kunt helpen!

Hoe kan ik helpen?
Bereid je voor op een mooie rit over de Veluwe, met verharde en onverharde wegen die goed berijdbaar zijn. Het kan zelfs gewoon met je eigen auto! Het bolletje-pijltje-systeem zorgt ervoor dat de tour voor iedereen te volgen is, ook voor de beginnende rallyrijder. Onderweg word je uitgedaagd met diverse 'wilde' opdrachten, puzzels en vragen, die je navigatievaardigheden en teamwork zullen verbeteren. Aan enige competitie is gedacht, wie zal er volgens jou winnen?

Na een lange en opwindende dag op de weg, komen we samen voor een feestelijke afsluiting met een overheerlijke 'wilde BBQ' bij Vuur & Rook. Hier kun je verhalen delen onder het genot van een goed glas wijn, terwijl we het winnende team bekendmaken en het goede doel ondersteunen: Shoes for Kids! Vergeet niet om op dat moment een schoenendoos te doneren en een kind blij te maken met een nieuw paar schoenen. Inschrijven kan tot 1 augustus, dus wacht niet langer en doe mee! Max 50 deelnemers, dus vol = vol!

Bij je inschrijving krijg je een routeboekje, schildje en een goodybag. Een deel van het inschrijfgeld van €299,- excl. BTW per team van 2 personen gaat naar Shoes for Kids

De belangrijkste zaken nog eens op een rijtje:

De Wildrally van Kiwanis Ede: zaterdag 9 september 2023
Aanvangstijd: 13:00 uur op locatie Schaapskooi Zuid-Ginkel in Ede
Start BBQ: 18:00 uur bij Vuur & Rook

Inschrijving mogelijk met én zonder wild rally.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Klik hier om het inschrijfgeld te voldoen

Deel deze post